Skip to content

Haalaus varmistaa oikeat tavarat oikeassa paikassa – oikeaan aikaan

Olemme tunnettuja siitä, että kauttamme saat osaavat tekijät ja laajat palvelut kaikkiin rakennuslogistiikan tarpeisiisi. Vaikka olemmekin mukana varsin laajoissa kokonaisuuksissa ja suurimmissa rakennushankkeissa, tarjoamme myös palveluitamme nopeasti akuutteihin tilanteisiin. Haalaus tai keikkalogistiikka mahdollistavat siis sinulle asiantuntevat tekijät ja asianmukaisen kaluston juuri sinne ja silloin, kun tarvitset.

Kyseessä on palvelu, jolla pystymme vastaamaan nopeisiinkin tarpeisiin, mutta luonnollisesti tähtäämme myös jatkuvaan tekemiseen. Haalauspalvelu avaimet käteen on tae siitä, että asiakkaamme resursseja vapautuu muuhun tekemiseen.

Haalauspalvelu omilla luotettavilla työntekijöillä

Suomen Rakennuslogistiikan vahvuus on oma laaja henkilökunta. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 150 henkilöä ja sitä kautta pystymme takaamaan osaavat tekijät kohteisiisi. Saat meiltä täsmäapua työmaallesi juuri silloin, kun tarvitset. Teemme yksittäiset tai satunnaiset keikat, kuten haalaukset tai materiaalien siirrot aina ammattitaidolla. Keikkalogistiikka kuuluu suosittuihin vakiopalveluihimme.

Työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja koulutettuja henkilöitä, jotka tuntevat työturvallisuuskäytännöt. Käytämme myös aina asianmukaista kalustoa juuri kyseisen keikan tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää blogiartikkelista, jossa kerromme tarkemmin yrityksestämme.

Keikkalogistiikka työnjohdollisena palveluna

Monet työmaat kestävät pitkään, mutta silti henkilöresurssit voivat vaihdella paljon matkan varrella. Silloin pystymme tarjoamaan erinomaista tukea kohti sujuvampaa rakennusprojektia. Keikkalogistiikka voidaan toteuttaa työnjohdollisena palveluna, jolloin Suomen Rakennuslogistiikan työnjohto on vastuussa kaikesta tekemisestä. Tämä luonnollisesti vapauttaa asiakkaan työnjohtoa muuhun tekemiseen.

Meidän työnjohtomme hoitaa resurssoinnin ammattitaidolla ja tavoitteena on aina käyttää samoja työntekijöitä samalla työmaalla. Tällä varmistetaan se, että keikkatyöntekijät pääsevät vauhdilla hommiin tutuissa paikoissa ja tehokkuus paranee huomattavasti.

Haalauspalvelu sopii moniin kohteisiin, niin akuutteihin tarpeisiin kuin pitkiin projekteihinkin.

Haalaus on palvelu, joka sopii moniin kohteisiin

Suomen Rakennuslogistiikan haalauspalvelu sopii erinomaisesti kaikkiin akuutteihin tarpeisiin. Työntekijämme saattavat tehdä nopeita ja pieniä materiaalisiirtoja kohteissa. Tietysti myös suuremmat haalaukset onnistuvat. Haalaus voi sisältää mitä tahansa tiilikuormien siirrosta parvekelasitusten nostamiseen. Perussiirtokalusto sisältyy aina hintaan, mutta kauttamme on saatavilla myös suuremmat nosturit aina työmaan tarpeiden mukaan.

Haalaus voi pitää sisällään erikoissiirtoja ja ne ovatkin ydinosaamistamme. Esimerkiksi IV-koneiden kuljetukset ja haalaukset vaativat osaamista. Suurten kaupunkien keskustoissa vaaditaan katujen sulkemisia tai toimenpiteen suorittamista yöaikaan. Luonnollisesti laadukasta kalustoa, kuten mobiilinosturia vaaditaan näissä kohteissa ja kaikki tämä onnistuu kauttamme.

Asiakkaan arkea helpottava seikka on myös se, että meiltä saat käytännössä kaikki rakennuslogistiikan palvelut avaimet käteen. Yhden kumppanin hyödyntäminen mahdollisimman laajoissa kokonaisuuksissa tehostaa ja helpottaa toimintaa aina.

Tahtituotanto tehostaa työmaiden logistiikkaa

Omien palveluidemme kehittäminen on ollut toimintamme keskiössä erityisesti viimeisten vuosien aikana. Tahtituotanto on ollut suuressa roolissa, kun olemme lähteneet viemään yritystämme eteenpäin. Tahtituotanto on myös erinomainen esimerkki siitä kehitystyöstä, jota on toteutettu käytännön tekemisellä ja jatkuvalla oppimisella.

Keikkalogistiikan palvelumme sopivat erinomaisesti myös tahtituotantoon. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että oikeat materiaalit ovat työmaalla käytettävissä oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tässä kuvaan liittyy myös vahvasti välivarastointipalvelumme. Pystymme tarjoamaan asiakkaalle kokonaispalvelun, jossa materiaalit ja tarvikkeet varastoidaan oikeissa ja turvallisissa olosuhteissa omissa varastotiloissamme. Palveluun kuuluu myös se, että toimitamme rakennusmateriaalit työmaalle suunnitellusti ja oikea-aikaisesti seuraavien työvaiheiden mukaan. Toimitukset ovat aina kustannustehokkaita, koska samoilla kuljetuksilla voidaan toimittaa eri toimittajien tarvikkeet valmiiksi setitettyinä, suojattuina ja sovitusti merkittyinä. Tällä toimintatavalla varmistetaan se, että työmaalla on vähemmän materiaaleja kaiken toiminnan tiellä. Niinpä asentajille jää enemmän tilaa ja tuottavuus sekä työmaan järjestys ja turvallisuus paranevat huomattavasti.

Lue lisää välivarastointipalvelustamme blogiartikkelistamme.

Kun siis kaipaat nopeaa ja asiantuntevaa palvelua työmaasi toiminnan tehostamiseen, ole rohkeasti yhteydessä:

Mari Sala

Avainasiakaspäällikkö

0503737150

mari.sala@rl.fi