Skip to content

Välivarastointi

Tehokkaampaa työmaatyöskentelyä oikea-aikaisilla toimituksilla.

Välivarastointipalvelu vapauttaa resurssejasi. Rakennusmateriaalien asianmukainen varastointi ja oikea-aikainen toimitus työmaalle lisäävät rakentamisen laatua ja tehokkuutta.

Tehokkaan välivarastoinnin tarve korostuu erityisesti ahtaissa rakennuspaikoissa ja kaupunkiympäristöissä, joissa työmaalla tapahtuva varastointi ei ole mahdollista tai järkevää.

Välivarastopalvelulle nähdään koko ajan kasvava tarve, sillä työmaan toiminnan tehostaminen ja sitä kautta saatavat kustannussäästöt kiinnostavat kaikkia. Tällä hetkellä omat välivarastomme sijaitsevat Espoossa, Vantaalla, Riihimäellä ja Kouvolassa.

Järjestämme kaluston ja materiaalien välivarastoinnin ja täsmätoimitukset työmaalle. Toimitamme varastosta vain päivittäisen tarpeen mukaiset toimitukset.

Välivarastointipalvelun avulla saadaan kustannustehokkuutta toimitukseen – samoilla kuljetuksilla eri alojen tarvikkeet työmaalle valmiiksi setitettyinä.

Välivarastointipalvelumme sisältää muun muassa:

Materiaalien varastoinnin

Käsittelemme ja säilytämme asiakkaan materiaalit aina varmasti ja ammattimaisesti. Varastoimme rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet asianmukaisesti oikeissa olosuhteissa vartioiduissa varastotiloissamme.

Varastonhallinnan

Varastoinnin kokonaisuutta hallitaan modernilla varastonhallintajärjestelmällä. Seuraamme varastointiolosuhteita tarkasti olosuhdeseurantajärjestelmän avulla.

Toimitukset työmaalle

Järjestämme oikea-aikaiset ja kustannustehokkaat toimitukset työmaalle sekä hoidamme materiaalien setitykset ennen toimitusta.

Asiakkaamme saavuttavat Suomen välivarastointipalvelulla mielenrauhaa. Asiakkaan ja varaston yhteistyöllä sekä jatkuvalla vuorovaikutuksella varmistamme ja kehitämme toimitusketjun hallintaa. Myös poikkeamaraportointi, yhteydenpito materiaalintoimittajiin ja kehitysideointi asiakkaan kanssa ovat meille tärkeä osa varastopalvelua.

Lue tarkemmin välivarastointipalvelusta blogiartikkelistamme Välivarastointipalvelu tarjoaa suuret hyödyt asiakkaillemme

Palvelun hyödyt

Lisää tehokkuutta rakentamiseen

Oikea-aikaiset toimitukset ja tehokas materiaalivirta tekevät rakentamisesta entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa. Työmaalla toteutettavan varastoinnin tarve pienenee ja työskentely tehostuu.

Asianmukaiset varastointiolosuhteet

Materiaalit pysyvät paremmassa kunnossa kun niitä säilytetään asianmukaisesti vartioidussa tilassa. Varastointitilamme mahdollistavat säilytyksen niin sisätiloissa (lämmin tai kylmä tila) kuin ulkotiloissa.

Ammattitaitoomme luottavat muun muassa

Haluatko kuulla lisää
välivarastointi-palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Työ oli sujuvaa ja ammattimaista. Ihmiset olivat auttavaisia ja yhteistyö saumatonta.
Rakennuttaja-asiakas
Haalaukset on onnistuttu suunnittelemaan ja toteuttamaan lyhyellä varoitusajalla. Nopea reagointi on meille tärkeää ja Suomen Rakennuslogistiikalta se on onnistunut.
Työnjohtaja