Skip to content

Keikka-logistiikka

Tehokasta ja täsmällistä apua työmaallesi

Oli kyseessä sitten yksittäisen toimituksen haalaus tai muu satunnainen tarve, meiltä saat keikkaluonteiset logistiikkapalvelut nopeasti ja ammattitaidolla. Saat siis asiantuntevat tekijät ja asianmukaisen kaluston käyttöösi juuri silloin kuin tarvitset.
 

Keikkalogistiikan palvelumme soveltuvat erittäin hyvin myös tahtituotantoon. Me pidämme huolen siitä, että oikeat materiaalit ovat työmaalla käytettävissä oikeaan aikaan aikaan ja oikeassa paikassa. Keikkalogistiikka voidaan toteuttaa myös työnjohdollisena palveuna, jolloin Suomen Rakennuslogistiikan työnjohto on vastuussa kaikesta tekemisestä. Tämä luonnollisesti vapauttaa asiakkaamme työnjohtoa muuhun tekemiseen. 

Meidän työnjohtomme hoitaa resurssoinnin ammattitaidolla ja tavoitteena onkin käyttää aina samoja työntekijöitä samalla työmaalla. Tämä varmistaa sen, että keikkatyöntekijät pääsevät vauhdilla hommiin tutuissa paikoissa.

Keikkalogistiikan lisäksi tarjoamme laajempaa haalauspalvelua pidempiin tarpeisiin avaimet käteen. Haalaus voi pitää sisällään mitä tahansa pienemmistä tiilikuormien siirroista vaikkapa parvekelasitusten nostamiseen. 

Haalaus voi pitää sisällään myös erikoissiirtoja ja ne ovatkin erikoisosaamistamme. Esimerkiksi IV-koneiden kuljetukset ja haalaukset vaativat ammattitaitoa. Suurten kaupunkien keskustoissa vaaditaan katujen sulkemisia ja työskentelyä yöaikaan. Laadukas kalusto, kuten mobiilinosturi on edellytys. Kaikki tämä onnistuu meidän kauttamme, ammattitaidolla.

Lue tarkemmin haalauksesta ja keikkalogistiikan palveluistamme.

 

Palvelun hyödyt

Täsmäapua työmaalle

Voit tilata meiltä tekijät ja oikean kaluston yksittäisiin tai satunnaisiin keikkoihin, kuten haalauksiin ja siirtoihin.

Ammattitaitoiset tekijät

Saat aina käyttöösi osaavan ja koulututetun tekijän, joka tuntee työturvallisuuskäytännöt. Käytämme myös asianmukaista kalustoa kulloisenkin keikan tarpeiden mukaisesti.

Ammatti-taitoomme luottavat muun muassa

Haluatko kuulla lisää
keikkalogistiikan palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Työ oli sujuvaa ja ammattimaista. Ihmiset olivat auttavaisia ja yhteistyö saumatonta.
Rakennuttaja-asiakas
Haalaukset on onnistuttu suunnittelemaan ja toteuttamaan lyhyellä varoitusajalla. Nopea reagointi on meille tärkeää ja Suomen Rakennuslogistiikalta se on onnistunut.
Työnjohtaja