Skip to content

Referenssit

Lähes 30-vuotisen historiamme olemme saaneet olla olla mukana monenlaisissa rakennus- ja uudistushankkeissa. Tältä sivulta löydät esimerkkejä toteuttamistamme projekteista. Referenssit ovat meille kunnia-asia.

Haluatko kuulla lisää referensseistämme? Jätä yhteydenottopyyntö.

Tampereen Kansi ja Areena

Tampereen keskustan suuri urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus, jonka rakennushankkeessa Suomen Rakennuslogistiikka Oy toimii logistiikka- ja työmaapalvelu-urakoitsijana. Hanke käynnistyi 2017 ja ensimmäinen vaihe valmistuu 2022.

Mikonkatu 7, Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva peruskorjauskohde, jossa Suomen Rakennuslogistiikka vastaa logistiikan ohjauksesta, nostoista, materiaalisiirroista ja siisteydestä. 

 

Turun Majakkasairaala

TYKSin uuden sairaalan työmaalla Suomen Rakennuslogistiikka toteuttaa logistiikka- ja siisteysurakan.

Pudasjärven Hyvän Olon keskus

Uuteen Hyvän Olon Keskukseen sijoittuu terveysasema sekä mm. kirjasto-, nuoriso- ja kulttuuripalveluita, Suomen Rakennuslogistikka toteutti kohteen loppusiivouksen P1-vaatimusten mukaan.

Kauppakeskus Forum

Helsingin vanhin kauppakeskus Forum kasvoi noin 10.000 neliömetrillä ja uusia liikkeitä syntyi 20. Rakennuslogistiikka toimi kohteen työmaapalvelu-urakoitsijana.

 

Pasilan Tripla

Suomen Rakennuslogistiikka Oy on hankkeessa logistiikka- ja työmaapalvelu-urakoisijana. Tripla valmistuu vaiheittain vuosina 2019–2022.

Helsinki-Vantaan lentoasema

Suomen Rakennuslogistiikka Oy on toiminut lentokenttäalueella yhtäjaksoisesti vuodesta 2009 useissa eri hankkeissa logistiikka-, suojaus- ja työmaapalvelu-urakoitsijana.

Eduskuntatalo

Suomen Rakennuslogistiikka Oy on vastannut museaalisten suojausten toteuttamisesta ja ylläpidosta koko rakennushankkeen ajan.

 

Olemme olleet mukana myös seuraavissa hankkeissa

Jyväskylän sairaala Nova

Kalasataman Majakka ja Loisto

KOy Vääksyntie 2

HDC Telia Pitäjänmäki

Tripla Pasila

Eduskuntatalo

Helsinki-Vantaan Lentoasema

OP- Vallila

Kauppakeskus Forum

Volvo Center

HUS Syöpätautien klinikka

Työ- ja elinkeinoministeriö

Svenska Teatern

Kaisa-talo Yliopiston pääkirjasto

Musiikkitalo

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Työ oli sujuvaa ja ammattimaista. Ihmiset olivat auttavaisia ja yhteistyö saumatonta.
Rakennuttaja-asiakas
Haalaukset on onnistuttu suunnittelemaan ja toteuttamaan lyhyellä varoitusajalla. Nopea reagointi on meille tärkeää ja Suomen Rakennuslogistiikalta se on onnistunut.
Työnjohtaja