Siisteys ja työturvallisuus

Siisti työmaa on turvallinen työmaa

Työmaiden on täytettävä EU:n asettamat pölyttömyysvaatimukset. Se on työturvallisuuskysymys. Rakennuslogistiikan kompaktilla keskuspölynimurilla saat pölyn hallintaan ja samalla kätevän ratkaisun työmaan sähköistykseen, valaistukseen ja paloturvallisuuteenkin. Huolehdimme myös kosteusvaurioiden ehkäisystä, kosteusmittauksista ja tarvittaessa rakenteiden kuivauksesta.

Otamme mielellämme kokonaisvastuun siisteydestä ja jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja käsittelystä työmaan luovutukseen asti.

Hoidamme työmaan Runko- tai purkuvaiheen siisteyden, Imuroinnin, Jätteiden lajittelu jakeittain, Järjestyksen puutelistatyöt, Työmaatilojen siisteyden, Ulkoalueiden siisteyden ja Loppusiivous

Turvallisuus ensin

Työturvallisuus on ensisijaista niin työntekijöiden kuin työn
tekemisenkin kannalta. Vain turvallisella työmaalla on mahdollisuus edetä aikataulussaan ja valmistua isommitta yllätyksittä.

Kartoitamme työmaan riskit ja pyrimme ehkäisemään vahingot työntekijöille ja ohikulkijoille muun muassa putoamissuojauksin. Kokonaiskuvan rakennustyömaan työturvallisuudesta ja -kehitystarpeesta saamme säännöllisten TR-mittausten avulla. Järjestämme työmaalle myös asiantuntevat työturvallisuus-koordinaattorit, työsuojeluvaltuutetut ja työturvallisuustimpurit.